Ακολουθούσαν από πάντα οι Έλληνες την μεσογειακή διατροφή;

Στο μικρόφωνο ο Χρίστος Βασιλόπουλος

Tα Podstories από τη Μηχανή του Χρόνου απευθύνονται σε συνδρομητές.

Ωστόσο υπάρχει η δυνατότητα να ακούσετε ορισμένα podstories δωρεάν.

Ουσιαστικά ζητάμε από το κοινό, να στηρίξει μια καθημερινή προσπάθεια με άρθρα, συνεντεύξεις, βιογραφίες, αφιερώματα, ντοκιμαντέρ.

Το περιεχόμενο ανανεώνεται καθημερινά και θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για το νέο υλικό. Σύντομα θα δημιουργηθεί και web radio με μουσικό περιεχόμενο και εβδομαδιαίες εκπομπές με το Χρίστο Βασιλόπουλο και καλεσμένους.

Θέλετε πλήρη πρόσβαση;

Γίνετε Συνδρομητής στη Μηχανή Του Χρόνου και αποκτήστε πρόσβαση σε όλα τα παλαιά και καινούρια Podcasts μας! (ή κάντε log in).

Την δεκαετία του ‘50, ακούστηκε για πρώτη φορά ο όρος “μεσογειακή διατροφή”, ο οποίος προέκυψε από μια έρευνα που συσχέτιζε τις ασθένειες με τη διατροφή κατοίκων διαφορετικών χωρών. Τα αποτελέσματα της έρευνας έδειξαν ότι το υψηλότερο προσδόκιμο ζωής και οι λιγότερες καρδιακές παθήσεις βρίσκονταν στην Κρήτη. Τι έτρωγαν, όμως, οι αρχαίοι Έλληνες;
Scroll to top