Σταμάτης Γαρδέλης: H σύλληψη στην Κωνσταντινούπολη, το εξώφυλλο στο Playboy και η συνάντηση με τον Παΐσιο

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ Σταμάτης Γαρδέλης: Η πραγματική σχέση του

Tα Podstories από τη Μηχανή του Χρόνου απευθύνονται σε συνδρομητές.

Ωστόσο υπάρχει η δυνατότητα να ακούσετε ορισμένα podstories δωρεάν.

Ουσιαστικά ζητάμε από το κοινό, να στηρίξει μια καθημερινή προσπάθεια με άρθρα, συνεντεύξεις, βιογραφίες, αφιερώματα, ντοκιμαντέρ.

Το περιεχόμενο ανανεώνεται καθημερινά και θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για το νέο υλικό. Σύντομα θα δημιουργηθεί και web radio με μουσικό περιεχόμενο και εβδομαδιαίες εκπομπές με το Χρίστο Βασιλόπουλο και καλεσμένους.

Θέλετε πλήρη πρόσβαση;

Γίνετε Συνδρομητής στη Μηχανή Του Χρόνου και αποκτήστε πρόσβαση σε όλα τα παλαιά και καινούρια Podcasts μας! (ή κάντε log in).

O Σταμάτης Γαρδέλης μιλάει αποκλειστικά στα Podstories της Μηχανής του Χρόνου την πραγματική του σχέση με τις μοτοσικλέτες, τον έρωτα που τον οδήγησε έως την Αμερική στο απόγειο της δόξας του, τις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού που έζησε τη δεκαετία του '80 και το λόγο που δεν ακολούθησε πιστά το δρόμο των βιντεοταινιών. Επίσης, μοιράζεται την ιστορία πίσω από το περιπετειώδες ταξίδι του στην Κωνσταντινούπολη που οδήγησε στη σύλληψή του και την τολμηρή φωτογράφιση που έκανε για το Playboy. Τέλος εξηγεί τη σχέση του με τη θρησκεία και θυμάται τη σύντομη συνάντηση που είχε με τον Γέροντα Παΐσιο.
Scroll to top